Júlia (17 éves, Balatonfőkajár)


Juli nagyon várta már a szeptembert, hiszen végre teljesülhetett az álma. Mi is volt ez az álom? A Balaton felett szeretett volna helikopterrel repülni. És miért éppen ezt kérte a Csodalámpától? Kislányként egyszer már helikopterezett, de akkor sajnos középen kellett ülnie, így szinte semmit sem látott a tájból. Akkor eldöntötte, hogy valamikor még fel fog szállni helikopterrel, de akkor már úgy, hogy mindent láthasson.

Drukkoltunk péntek reggel, hogy délutánra jó idő legyen és a szél is csendesedjen. Szerencsére az időjárás kedvezően alakult, így suli után a hajmáskéri repülőtér felé vették az irányt édesanyjával és barátjával. A helikopter felszállásra készen várta a nagylányt, így pár perc múlva már fentről nézhettük a Balatont és a környező településeket. Egészen Balatonfüredig elrepültünk a part mentén, majd egy éles kanyart vettünk és visszarepültünk Balatonalmádi felé.

Útközben pilótánk nem csak a tájat mutatta meg, hanem a repüléseivel kapcsolatos, érdekes történetekkel szórakoztatta Julit. Gyorsan „elrepült” az idő, így egyszer csak azt vettük észre, hogy már vissza is értünk.




Köszönjük Balogh Ákos úrnak és a Hidroplan-Nord Kft.-nek, hogy segítségükkel teljesülhetett Juli kívánsága!


Ratimorszky Bea
kívánság-koordinátor
Hajmáskér, 2019. szeptember 6.

Archívum


Belépés