Péter Szabolcs (9 éves, Balatonederics)


Idén három gyerek kívánságát együtt teljesítettük, mivel mindannyian Eurodisneyland-be szerettek volna menni. Bianka, Emma és Péter életükben először repültek, már ez megalapozta az izgalmi állapotukat, amikor találkoztunk a reptéren.

Délután három óra körül érkeztünk meg a szállodába, ami olyan volt, mintha egy Disney- mesekönyvbe léptünk volna be. Elfoglaltuk a szobákat, majd indultunk ki a parkba, ahol mindannyian teljesen le voltunk nyűgözve, és ez az emlékezetes érzés napokig tartott!

Találkoztunk Mary Poppins-szal, Minnie és Mickey egérrel, Donald kacsával rögtön az első fél órában. A következő két nap is hasonló intenzitással telt, voltunk Star Wars szimulátorban, hullámvasúton, megnéztük Pinokkiót, Hófehérkét, szellem kastélyban is jártunk, a lista végeláthatatlan. A gyerekek nagyon jól helytálltak. Jó volt látni, ahogy az egyéniségük előbújt a harmadik nap végére.

Peti egy nagyon visszafogott kisfiú. De, minél több időt töltöttünk együtt, annál inkább látszott, hogy valójában egy igazi férfi, aki totál lázba jött a hullámvasutaktól és minden őrültségtől.

/ 6





Köszönjük a Eurodisney Central Reservation Booking, az E.ON Hungária Zrt.,

a British International School Budapest és magántámogatóink segítségét, mellyel Péter álma is valóra válhatott!!


Ungár Péter
kívánság-koordinátor
2019.05.26.

Archívum


Belépés