Bianka (11 éves, Nyírbátor)


Idén három gyerek kívánságát együtt teljesítettük, mivel mindannyian Eurodisneyland-be szerettek volna menni. Bianka, Emma és Péter életükben először repültek, már ez megalapozta az izgalmi állapotukat, amikor találkoztunk a reptéren.

Délután három óra körül érkeztünk meg a szállodába, ami olyan volt, mintha egy Disney- mesekönyvbe léptünk volna be. Elfoglaltuk a szobákat, majd indultunk ki a parkba, ahol mindannyian teljesen le voltunk nyűgözve, és ez az emlékezetes érzés napokig tartott!

Találkoztunk Mary Poppins-szal, Minnie és Mickey egérrel, Donald kacsával rögtön az első fél órában. A következő két nap is hasonló intenzitással telt, voltunk Star Wars szimulátorban, hullámvasúton, megnéztük Pinokkiót, Hófehérkét, szellem kastélyban is jártunk, a lista végeláthatatlan. A gyerekek nagyon jól helytálltak. Jó volt látni, ahogy az egyéniségük előbújt a harmadik nap végére.

Bianka egy évvel ezelőtt még tolószékben volt, most úgy gyalogolta végig Disneyland-ben a 3 napot, mintha sosem lett volna beteg. Nagyon erős és kitartó személyiség, a humorérzéke pedig kiváló. Sokat nevettünk együtt. Óriási Marvel rajongó.

/ 6

Köszönjük Dennis A.Diokno úr, a Eurodisney Cenral Reservation Booking, a Liferay Hungary Kft. és magántámogatóink segítségét, mellyel Bianka álma is valóra válhatott!!


Málnási Kinga
kívánság-koordinátor
2019.05.26.

Archívum


Belépés