László (8 éves, Nyíregyháza)


Lacika egy igazi vagány kisfiú, a betegsége előtt aktívan cselgáncsozott. A sok kórházban töltött idő ellenére sikeresen elvégezte az első osztályt. S az idén végre eljött egy kicsit nyugalmasabb nyár, amikor a szüleivel és a testvéreivel néhány csodálatos napot tölthetett el Balatonfüreden a Hotel Marinában.

A gyönyörű Balaton-parti szállodában minden játékot kipróbált, még a hatalmas labdát is, amibe bele lehet bújni és gurulni, a testvéreivel pedig több szabadtéri társast végigjátszottak. A néhány napba belefért még egy szántódi és egy tihanyi kirándulás is. A sok-sok program mellett még a hotel medencéjében is pancsolt nagyokat és persze a Balatonba is bemerészkedett.

Az édesanya a következő levelet küldte nekünk:

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Ezúton szeretnénk megköszöni a lehetőséget hogy a család részt vehetett egy ilyen fantasztikus nyaraláson. A sok megpróbáltatás után nagyon jó volt, hogy újra együtt tudott lenni az egész család, főleg hogy Lacika most egész jól van és így mindenki nagyon élvezte a fürdőzést és a pihenést.

Rengeteg élménnyel gazdagodtunk ismét összeszokott a család egy kis időre elfelejthettük a problémákat. Köszönjük Önöknek és a szállodának is a nagyszerű ellátást és a lehetőséget!

Üdvözlettel: a Bákány család




Köszönjük a Hotel Marina igazgató asszonyának, Vászolyi Juditnak és Szabó Szabolcsnak, a Danubius Hotels Group üzemeltetési igazgatójának, hogy az all inclusive szolgáltatást nyújtó szállodában vendégül látták Lacikát a testvéreivel és a szüleivel.


Felkai Márta
Budapest-Balatonfüred
2018. július 29-augusztus 1.

Archívum


Belépés