Koppány (3 éves, Tiszaföldvár)



2018.06.22-én került sor a három és fél éves Koppány játszóterének átadására Tiszaföldváron. Az átadáson jelen volt a Jókenyér cég két tulajdonosa, Ludwig Klára, és férje, Gábor. Pestről érkeztek, saját sütésű kenyeret, és péksüteményt hoztak a családnak ajándékba.

Koppány nagyon kedves, élénk kisfiú, nyitott, barátságos, és bár bőre színén, és kopasz buksiján még látszanak a nem régen átélt viszontagságok, boldogan mutatta meg, és próbálta ki új hintáját, és házikóját.

Míg az ajándékot szponzoráló Gábornak mutogatta szerzeményét, szülei elmesélték az októberben kezdődött rémálmot. Azt, hogy szakértő, emberséges kezek kísérték útjukat, akik tanácsai alapján lehetővé vált, hogy Kopit Párizsban kezeljék, és még az anyagi források is a legutolsó pillanatokra rendelkezésre álltak. Meséltek arról az összefogásról, amit a városuk értük szervezett, és a kupakgyűjtést közzétevő felhívás után az országos segítségről, tanácsokról, és jókívánságokról.

A párizsi kezelés jól sikerült. Emberfeletti erőre volt szükség ahhoz, amit a kis Koppány végigélt, és szülei meséi tartották benne a lelket a fájdalmas kezelések közben.

Szerencsére ez már remélhetőleg a múlt, a rémálom, aminek vége lett. Szülei csodálatosan összekapaszkodtak a nagy szomorúságban és félelemben, és együttesen vészelték át a kezeléseket, és bizonytalanságot.

A kezelések közben az egyik motiváló, visszatérő mese az volt, hogy kibírja, meggyógyul, és hazamennek együtt, és akkor megkapja a Csodalámpa Alapítványtól a várva várt játszóteret.

Eddig minden valóra vált, visszakapta az egészségét, megkapta az ajándékát, és közben nagyon sok igazán JÓ EMBERT ismert meg.

Nagyon örültem, hogy ott lehettem náluk, és részese lehettem a Csodalámpa kívánságteljesítésének.




Köszönjük a Ludwig és Mentesi Kft. és magántámogatóink segítségét a kívánság teljesítéséhez!


Bekéné Kulai Éva
kívánság-koordinátor
Tiszaföldvár, 2018.06.22.

Archívum


Belépés