Barnabás (12 éves, Szombathely)


Barnabás már régen vágyott egy saját laptopra, és most, hogy sajnos sok időt kell kórházban töltenie, különösen örült, mikor megtudta, hogy a Csodalámpa Alapítvány ezt a régi, titkos álmát valóra tudja váltani.

A kiskamasz fiút a Tűzoltó utca Gyermekklinikán leptük meg, a dzsinn szerepét ezúttal támogatónk, a BlackRock Budapest képviseletében Erdélyi Anna vállalta magára.

Amikor Barni meglátta a bájos, mosolygós ifjú hölgyet, hát nem tudom mitől lepődött meg jobban: attól, hogy ilyen gyönyörű és fiatal dzsinnek is léteznek, vagy az Anna kezében tartott doboztól, amiről azért más sejtette, hogy mi is rejtőzhet benne...

A huncut fiúcska boldogságában és némi zavarában egy óriási cuppanós puszival köszönte meg a "varázslónak" az ajándékot, de mindezt olyan gyorsan tette, hogy ezt a kedves, megható pillanatot képtelenség volt megörökíteni az utókor számára ilyen rövid idő alatt.

A dobozból pillanatok alatt előkerült a gyönyörű, férfiasan elegáns, fekete laptop, a beüzemelés pedig egy ilyen profi hölgy segítségével igazán egyszerű volt. Igaz, kiderült, hogy Barnabás is nagyon jártas a számítógép, az internet világában,így aztán én reményt vesztetten félre álltam, hiszen képtelen voltam követni a két fiatal magas szintű szakmai eszmecseréjét.

Mire megtörtént a komoly programozás, Barnabás a sok izgalomtól egy kicsit elfáradt. Lassan búcsút vettünk tőle és megnyugtattuk, nagyot aludhat éjjel, az ajándék reggel is ott lesz az ágya mellett, mindig vigyázni, őrizni fogja új kis gazdája álmát.




Köszönjük a BlackRock Budapest támogatását, továbbá köszönjük Erdélyi Annának, hogy személyes vett részt a kívánság teljesítésénél.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.július 10.

Archívum


Belépés