Péter (3 éves, Pilis)


Az egész napunkat bearanyozó élmény volt, ahogy a 3 és fél éves nagyon kedves Peti es családja fogadott Pilisen, hogy a Csodalámpa nevében "hivatalosan is" átadjuk az áhított piros beülős elektromos kisautót. Meglepetésként szerveződött a kívánság teljesítése, a korábban odaszállított kis járgányt az édesapa titokban összeszerelte.

Petinek a komoly műtét és hosszas kezelés-sorozat folyamán nagy segítség volt a kórházban igénybe vehető hasonló piros kisautó. Nagyon megszerette, de hogy otthon egy saját, ugyanolyan!!!

Ugrált, kiabált örömében, ekkora boldogságot régen láttam egy ilyen kisgyermektől, aki reméljük továbbra is halad a teljes gyógyulás felé.

Hálás köszönet az adományozónak, micsoda pozitív érzelmeket és változásokat tudnak előidézni segítő emberek és szervezetek!




Köszönjük magántámogatóink támogatását ill. a felajánlást a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület által szervezett V. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál részvevőinek, akik segítették e kívánság teljesülését!


Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Pilis, 2018. július 11.


Kedves Csodalámpa!


Napok óta készülök megköszönni az örömet, amit Petinek szereztek. Nincsenek rá szavak, oly kevés annyi, hogy nagyon köszönjük. Még sem tálalok más szót. Hálás köszönet, hogy ilyen emberek vannak es Isten áldása legyen rajtuk.

Nagyon nagy volt az öröm, mikor Peti meglátta az ajándékot. Mai napig azt mondja, varázsolták neki egy lámpából. Másnap, mikor felébredt, rögtön azt kérdezte: még itt van a kisautó?

Köszönet az adományozónak, sajnos a nagy örömben el is felejtettük megkérdezni, hogy ki volt ilyen jószívű.

Köszönjük az Önök munkáját, csodálatos munka ennyi gyermeknek mosolyt varázsolni az arcára. Mint tudjuk, nincs jobb orvosság a nevetésnél.

Köszönjük Mártinak es férjének, hogy idejüket nekünk szánták és eljöttek hozzánk, hogy átadják Petinek a kisautót. Nagyszerű es kedves emberek, sajnáltuk mikor menniük kellett.
Bearanyozták Peti napját, aki azóta is rója a köröket a kis piros autóval (aminek a legnagyobb hibája, hogy néha-néha lemerül :-)

Anyai szívnek elmondhatatlan öröm látni az ő boldogságát

További sikeres es örömteli munkát kívánunk a csapatnak. Isten áldása legyen Önökön.


Köszönettel : …. Peti és családja

Archívum


Belépés