Ákos (6 éves, Szeged)


Ákos nagy-nagy vágya egy LEGO robot volt, ezt írta meg a Csodalámpának, és várta a csodát. Annyira várta, hogy komolyan rákészülve az eseményre, tabletjére letöltötte a robot összeszerelési útmutatóját! Hosszas szervezéssel karácsony után tudtuk eljuttatni neki a játékot Tűzoltó utcai Klinikán, ahová éppen kezelésre jöttek fel.

Szerettük volna karácsony előtt átadni az ajándékot, ez sajnos nem sikerült, de az öröm így is tökéletes volt: Ákos születésnapja december 31, ezért ha karácsonyi ajándékunk egy kicsit megkésve is, de a szülinapi ajándék épp időben érkezett.

Támogatónk, Bíró Dániel úr vásárolta meg Ákosnak az ajándékot, vele együtt érkeztem a kórházba.

Amikor a kórterembe léptünk, Ákos az ágyon ült, éppen kezelését kapta, és hatalmas mosoly öntötte el arcát, amikor elmondtuk, miért vagyunk itt nála! Azonnal nyitotta ki az óriási dobozt, kapcsolta be a gépét, csatlakoztatta a szükséges alkatrészeket a dobozból, és már indult a program.

11 zacskó várt összeszerelésre, Ákos nagy tapasztalattal, mindenről tudván, mi hova való, már indította is az összeszerelést. A szereléshez semmiféle papír alapú útmutató nem volt, mindent a gépen lehetett indítani, mindössze egy pálya volt csatolva, amin a robot majd mozoghat.
A kisfiúnak addig kellett csak szünetet tartani a gigantikus feladat kivitelezésében, amíg a nővérke, sűrű bocsánatkérés közepette, amiért megzavarja a komoly munkát, kicserélte az infúziós folyadékot...

Ismét nagy-nagy örömet sikerült szereznünk egy kicsi fiúnak, aki megígérte, hogy, amint a „csodarobotot” összerakta, elküldik a fényképet róla a Csodalámpának!

Boldog születésnapot, Ákoska!


Köszönjük Bíró Dániel támogatását!


Flandera Tünde
kívánság-koordiátor
Budapest, 2017.12.28.


Ákoséktól kaptuk az alábbi köszönőlevelet:



Kedves Csodalámpa!


Ákos a múlt héten kapta meg a kívánt ajándékát a dzsinntől, ami óriási örömöt okozott neki.

Azóta már többször szét kellett szedni, és mindig mást épített meg belőle (robot, cica, gitár). Mellékelve csatolok 2 fotót, melyen a megépített gitárral, illetve cicával látható.

Nagyon köszönjük az ajándékot az alapítványnak és a támogatónak, amivel azóta is nagy örömmel játszik nap, mint nap.


Üdvözlettel:

…..Katalin, Ákos anyukája, Szeged

Archívum


Belépés