Dorina (4 éves, Királyegyháza)


Dorina fészekhintát kért, egy speciális hintát, amiben fekve kényelmesen tud pihenni az udvaron. Reggel a mesteremberek elkezdték a hintaállvány összeállítását. 9 órára mi is megérkeztünk az adományozókkal. Hosszú ideig tartott a szerelés, addig Dorina elmondta, hogy Paul Simon & Gartfunkel, Michael Jakson és a The Animals-t szereti hallgatni. Kiderült, hogy 5 évesen a tabletjén már ír és olvas. Kezén szép kis karóra volt, régóta ismeri az órát is. Kis korától szereti a verseket és sokat szaval. Kedvenc meséje, amiben kérdéseket tesznek fel és ő tudja a válaszokat. Az adományozó házaspárral hosszú ideig beszélgetett, hogy mit szeret csinálni, mi érdekli.

Közben lassan elkészült a hinta és kimentünk az udvarra. Dorina őszinte nevetéssel örült, és köszönte az ajándékát. Ki sem akart szállni belőle, mikor eljöttünk még mindig hintázott. Egy igazi cserfes, okos, vidám kis hölgyet ismertünk meg, aki nagyon sokat fogja használni a hintáját.




Köszönjük Besenczi Erika és Besenczi Zsolt adományát, az alaszkai Iditarod szánhúzó kutyák versenyén egyedüli magyarként résztvevő Balogh Ottó úrnak, hogy Dorina álma valóra válhatott!


Szabó László
kívánság-koordinátor
Királyegyháza, 2017. 05.04.

Archívum


Belépés