Sára (11 éves, Drégelypalánk)


Sárának ugyanúgy kezdődött ez a nap is, mint már többször az elmúlt hónapokban: reggel kontroll vizsgálatra indultak édesanyjával Drégyelypalánkról a Tűzoltó utcába. A kislány szerencsére a gyógyulás útjára lépett, de súlyos betegséggel kellett/kell megküzdenie, amely komoly aggodalommal tölti el az egész családot. Természetes tehát, hogy a legfontosabb kívánságuk most a teljes gyógyulás. De emellett volt még egy vágya a kislánynak – szeretett volna egy okostelefont, amivel kicsit kitágul a világ, amin a hagyományos telefonos applikációkon túlmenően nem csak játszani lehet, de sok hasznos ismerettel is bővítheti tudását. Mert Sára nagyon érdeklődő, tele van tudásvággyal, nem véletlenül kitűnő tanuló, még betegsége ellenére is.

Egy informatikai cég munkahelyi kollektívája, dolgozói döntöttek úgy, hogy teljesítik Sára kívánságát és meglepik a hőn óhajtott okostelefonnal.

Sára nagyon örült az ajándéknak, rögtön kibontotta a csomagot és bátyja segítségével be is kapcsolták a készüléket. Használni majd otthon fogják, amikor belekerül a szükséges SIM kártya, de így is boldogan ismerkedett a telefon méreteivel, formájával. Édesanyja meghatottan nézte lánya örömét, megjegyezve, hogy ők még senkitől sem kaptak semmilyen támogatást, és köszönik ezt a lehetőséget, amely bizonyosan segíti Sára gyógyulását.

A cég képviselői mihamarabbi gyógyulást kívántak a kislánynak és két puszival gazdagabban, meg Sára boldog arcának látványával búcsúztak el a családtól.


Köszönjük magántámogatóink segítségét!!!

Solti Judit
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017. május 11.

Archívum


Belépés