Vivien (3 éves, Nagykőrös)


Vivien 4 éves lesz a nyáron. 7 hónapos korában élet-halál között lebegett. Az édesanyja lehetett és vált a donorjává, így kétszer adott életet Viviennek. A megpróbáltatások után szerencsére már jól van a kislány, csak kontrollra járnak Budapestre, egy ilyen alkalommal szereztek tudomást a Csodalámpa tevékenységéről.

Alapítványunktól kerti játszóteret kért, és szerencsére hamarosan találtunk is segítőket Balogh Ottó köréből. Így vált Marika, Péter, Tamás, én és a jótékony futásainkra adományozók e kívánság támogatójává. Most tehát Tamás és én nem csak önkéntesként voltunk jelen!

Csodálatos érzés volt, nagyon nagy élmény! Vivien eleinte kicsit idegenkedett tőlünk, majd egy kis beszélgetés után feloldódott, váratlanul meglepetésünkre nagyon kedvesen megkínáltak azzal a süteménnyel, amihez előző nap Vivien keverte a habot! Ennél a pontnál Marikával a könnyeink is kicsordultak. Majd kb. 1,5 óra ott tartózkodás, beszélgetés és játszás után Vivien még a vadonatúj játszóterét is megosztotta velünk! Sőt, még trambulinozni is behívott! (A trambulin a családé volt, hiszen Vivient a szülei nem viszik még közösségbe.)

Búcsúzáskor még puszit is kaptam, illetve puszikat dobott nekünk, utánunk! Majd megkérdezte, hogy ugye, a játszóteret nem visszük el?

Mindannyian hálásak vagyunk, hogy az élmény részesei lehettünk! Hazahoztuk magunkkal Vivien boldogságát.


Köszönjük Dr. Modor Péternének és Dr. Modor Péternek, valamint Dr. Kiss Edit és Tóth Tamás jótékonysági futásait támogatók körének, kedves támogatóinknak az adományát és az alaszkai Iditarod szánhúzó kutyák versenyén egyedüli magyarként résztvevő Balogh Ottó úrnak, hogy Vivien álma is valóra válhatott!


Dr. Kiss Edit
kívánság-koordinátor
Nagykőrös, 2017.04.14.

Archívum


Belépés