Marcell (15 éves, Endrefalva)

November 13-a péntek a csodalámpás Marcinak távolról sem volt szerencsétlen nap, ellenben neki igazi "csodát" hozott.

Marci mint minden hasonló korú fiatalember a hosszantartó kezelések egyhangúságának megtörésére, enyhítésére és persze a barátaival való kapcsolattartáshoz is egy laptopot kért a Csodalámpától.

A kívánság regisztrálását követően segítségünkre sietett az Immobilia Zrt., mint adományozó és jelezték, hogy a fenti napon a Fashion Street ünnepi díszkivilágitása felkapcsolásakor ők teljesitik Marci kívánságát.
A kívánságteljesítést a környezete annyira titokban tartotta, hogy Marci csak annyit tudott, hogy valahol a belvárosban ő is részese lesz egy díszkivilágitás felkapcsolásának.

Az utolsó símitások alatt megnéztük a vásári forgatagot, majd az ajándékot a cég vezérigazgatója Dr. Balázs László úr adta át a meglepett és megilletődőtt Marcinak.

/ 6



A meglepetés remekül sikerült, a Fashion Street díszkivilágitását Marci az ajándék átvétele után a Vezérigazgató úrral,valamint Patzauer Évával, a Csodalámpa ügyvezetőjével együtt kapcsolta fel.

A meglepetés Marci számára olyan csodálatos élményt jelentett, hogy a klinikára visszamenet teljesen a hatása alatt volt, és a klinikára érve azonnal mesélni kezdte az élményeit...

Marcinak jobbulást kívánunk,az adományozó Immobilia Zrt-nek Marci nevében is hálásan köszönjük a "kettős" élményt.


Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Budapest 2015.11.13.

Archívum


Belépés