Bence (5 éves, Nyírbátor)


Az ötéves Bence kívánsága egy tablet volt, ami igazán különleges körülmények között került átadásra. Nyírbátorban, a sportcsarnokban találkoztunk vele, édesanyjával, valamint Pallai-Sárréti Ritával, aki a Nyírgyulaji KSE futsal csapat kapusának a felesége.

Az ő szervezésének köszönhetően valósulhatott meg ez a kívánság, a futballcsapat három mérkőzésének bevételével támogatta Bence álmát.

Az ajándék átadására a csapat Győri ETO elleni meccse előtt került sor. Bence izgatottan várta a pályára lépést és a találkozást a futballistákkal. Rövid várakozás után fantasztikus hangulatban felsorakoztak a csapatok a kisfiú bírók által övezett két oldalán. A csapatok bemutatását követően taps közepette átvehette áhított ajándékát a kis Bence, amelyhez egy a játékosok által dedikált labdát és egyéb kiegészítőket is kapott.

Az ajándékok átadását követően a szokásos kézfogásokban a kisfiú is aktívan részt vett. Elérkezett az este újabb izgalmas eseménye, amikor is Bence ünnepélyesen elvégezhette a meccs kezdőrúgását. Majd csillogó szemmel lejött a pályáról és édesanyja segítségével nekilátott ajándéka kibontásának.

Kívánunk sok örömet és egészséget az ajándék használatához!!


/ 2





Köszönjük a Nyírgyulaji KSE futsalcsapatának a támogatását, a kiváló szervezést, magántámogatóink segítségét

és a kedves fogadtatást Pallai- Sárréti Ritának.


Alaginé Enikő és Alagi János
kívánság-koordinátorok
Nyírbátor, 2015.10.12.

Archívum


Belépés