Alida (8 éves, Alsónémedi)





Napsütéses téli reggelen érkeztem Pallag Erika tanárnő társaságában a Fővárosi Szent László Kórház ambulanciájára, ahol szülei társaságában egy csodálkozó tekintetű kislány fogadott. Nem tudta ki vagyok és miért jöttem - hiszen apukája és anyukája titokban tartották, hogy kívánsága a mai napon teljesülni fog!

Bemutatkozásomat követően kíváncsian tekintett rám -miközben plüss kiskutyáját ölelgette- és érdeklődve figyelte mit rejt a kezemben lévő zacskó! Amikor átadtam a kis csomagot izgatottan kezdte bontogatni és mosolygós szemein látszott a hihetetlen öröm, amikor meglátta, hogy most már neki is van egy Tabletje, egy olyan fehér, amit annyira szeretett volna! Az öröm pillanatait követően csak mesélt és mesélt, így rengeteg mindent megtudtam a mindennapi életéről!

Hihetetlen megható érzés volt Alidával találkozni, aki annyi szomorú és nehéz pillanat után is képes volt megmaradni egy kis cserfes, életvidám kislánynak. Óriási élmény volt a kívánságát teljesíteni, és látni azt az önfeledt örömöt a szemeiben!

Kívánunk neked Alida mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömet a tablet használatához!

Szigetvári Szilvia



Köszönjük Szigetvári Szilviának és Szigetvári Bálintnak, hogy ismét támogatták egy csodalámpás gyermek kívánságát.


Pallag Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014. december 5.

Archívum


Belépés