Liliána Alexandra (10 éves, Tarany)


Csodalámpás rózsaszín álom!

Gyors egyeztetés, ügyes csomagszállítók, azonnali telefonbeszélgetés és máris teljesül egy kívánság. Ez persze a könnyebbik része. Mindezt egy profi csapat profi szervező munkája előzte meg.

Nekem, csodalánynak már”csak” a legkönnyebb (nem mindig!) feladat jutott, átadni egy kislány álmát, egy laptopot! Zala Megyei Kórház gyerekosztályára toppantam be meglepetésszerűen egy rózsaszínbe öltözött kislányhoz, rózsaszín tokos laptoppal. Igazi meglepetés érte Liliánát, még a kis szája is tátva maradt. Nem is merte elhinni, hogy a kívánsága ilyen gyorsan teljesül.

A szép fekete hajú, cserfes kislányka apukája segítségével küzd a betegséggel, rehabilitáción volt a kórházban. A laptop a kórházi bent tartózkodást könnyíti meg, és az otthon maradottakkal való kapcsolattartást segíti. Mondta is nevetve:”Anya ugye semmiről nem tud? Hamarosan megírom neki az új laptopomon!

Kislányt magára hagytam, hadd gyönyörködjön ajándékában és készülődjön a reá váró gyógyúszásra!


Köszönjük a Karnyújtásra a Csoda címmel a KM5 Önvédelmi Iskola és a Kettlebelledzés Kft. által 2013 év végén megrendezett

jótékonysági rendezvény szervezőinek, támogatóinak az általuk összegyűlt adományt, melyből teljesülhetett Liliána kívánsága.

Külön köszönjük a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, hogy helyet adott a jótékonysági rendezvénynek!



Varga Andrea
kívánság koordinátor
Zalaegerszeg, 2014.10.16.

Archívum


Belépés