Bálint (3 éves, Szeged)




Bálint kívánsága egy tűzoltóautós emeletes ágy volt. Az ágy hamar meg is érkezett a család lakótelepi lakásába, majd gyorsan eldugták, csak az átadás volt hátra. A meglepetés előkészítésének legnagyobb mestere az anyuka volt, akivel szövetkeztünk az átadás részleteiről. Otthon mindent előkészített annak érdekében, hogy Bálintot valódi meglepetés érje!

Egyik hétvége alkalmával, míg Bálint a kezelést kapta a klinikán, addig otthon összeállításra került az egyik zárható szobában az ágy. A kisfiút otthonában kedden leptük meg!
Az osztályon láttuk már egymást, de nem nagyon tudta, most mit keresek ott, így ébredés után egy kicsit vonakodva fogadott. Lánytestvére segített, hogy vidámabb legyen, és végül a legidősebb testvér is előkerült a tanulásból, mikor kinyílt a bűvös szoba ajtaja.

Bálint attól a pillanattól, ahogy meglátta a tűzoltó autós ágyat, elfeledett minden tartózkodást, félszegséget, ugrándozva megsimogatta, körbejárta és kipróbálta az ágyat. Nővérét is biztatta, hogy beszállhat az autóba mellé. Felfedezte, hogy a kerekei forognak.

És elindult a játék...
Reméljük, azért később aludni is tudott új ágyában Bálintka!!



Köszönjük a Szerencsejáték Zrt. támogatását!


Lengyel Andrea és Lengyel Lívia
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2014. 06.03.

Archívum


Belépés