Stella (3 éves, Császártöltés)




Stella a szőke hajú kékszemű tündérke túl van a nagy kezeléseken és kívánsága egy kerti játszó volt babaházzal és hintával.

Nagy izgalommal érkeztünk a családhoz, hisz most jött velünk új önkéntesünk az első kívánságteljesítésre. A hűs szobában beszélgettünk, mikorra megérkezett Szilágyi Norbert az általa készített fa játszótérrel. Stella édesapja fogadta őket és rögtön el is kezdték az összeszerelést az udvaron. Mi, lányok, addig odabenn beszélgettünk és hallgattuk, csodáltuk a kis cserfes, beszédes kislányt, aki teljesen elkápráztatott minket a lényével.

Azután kikísértük Stellát az udvarra, ahol állt a babaházas, hintás és piros-csúszdás kerti játszó. Nagy örömében gyorsan csúszott egyet, majd a babaház ablakából integetett és invitált bennünket be egy teára. Végül a hintát is kipróbálta. Búcsúzóul, ajándékképpen mi is kaptunk tőle és a szülőktől ajándékot. A szobába visszatérve a szülők pódiumot rögtönöztek és Stella két verssel és dallal ajándékozott meg minket, valamint mellé természetes kislányos bájával.



Ezúton köszönjük a résztámogatást P.A-nak és családjának, segítségükkel Stella álma valóra válhatott!






Dénes Zsuzsa, Márkusné Jutka, Lengyel Andrea
kívánság-koordinátorok
Császártöltés, 2014. 06.13.

Archívum


Belépés