Rebeka (13 éves, Zalaszentbalázs)




A 13 éves Rebeka lány létére cross-motort kért.

Meglepő, de csak addig, míg ezt a kis-nagylányt meg nem ismertük. Az adományozó Földgázszállító Zrt. képviselőjével, Kovács Gáborral indultunk átadni Zalaszentbalázsra az ajándékot.

Kissé kalandos kezdet után találtunk rá a keresett házra. A kismotor, elrejtve a kíváncsi szemek elől várta, hogy tulajdonosa meglelje őt. Csodaszép motor! Kecses, sportos, hófehér kis ékszer szinte.

Gábor maga is, mint motoros, sok hasznos tanáccsal tudta ellátni Rebekát. A motor kipróbálása sem maradhatott el természetesen. A kislány először bátortalanul, majd egyre magabiztosabban ült a nyeregben. Mi nők féltve néztük az édesanyjával és a rokonokkal, míg a férfi-népség bátorította őt.

A próbaút után a lakásban az édesanyja elmesélte betegségük történetét. Pécsett egy nagyon határozott, életrevaló, talpraesett és szimpatikus kislánynak adták vissza a felnőtté válás esélyét Ottóffy Gáborék.

Elköszönésünkkor Kovács Gábor egy motoros emblémát is adott ajándékba a saját motoros csapatától, valamint egy meghívás a legközelebbi motoros találkozóra.



Köszönjük a Földgázszállító Zrt. támogatását!


/ 2




Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Zalaszentbalázs, 2014.05.29.

Archívum


Belépés