Anna (13 éves, Szombathely)



Anna sikeresen kosarazik Szombathelyen, ezért is nehezen viseli, hogy a betegsége és a műtétek, valamint a kezelések miatt egy ideje nem sportolhat: sokat kell kórházban lennie. Épp ezért az utóbbi időben a kedve sem volt igazán jó, pedig alapvetően nagyon vidám lány.

Nem is csodálkoztunk, hogy egy szintén csuda vidám sztárral, Radics Gigivel szeretne találkozni. Már a Megasztár óta nagy rajongója a fiatal művésznek, s most a várható újabb műtét előtt sikerült a találkozót létrehozni. Az énekesnő menedzsere meghívott bennünket a Nagy Duett próbájára, ahol nem csak a hely látványa, a díszletek, de a műsorkészítés fortélyai és persze a sztárpárok is lenyűgöztek bennünket.

Majd eljött a nagy pillanat: Anna végre találkozhatott Gigivel és színpadi párjával, Hujber Ferivel. Mintha régi ismerősök lettek volna, úgy beszélgettek a szombathelyi suliról, amelyről kiderült, Feri is a diákja volt. Anna kíváncsi volt Gigi hétköznapjaira, milyen iskolába jár, hogy telik a napja, mikor jár stúdióba és persze a nagy kérdés, szeretne-e világhíres sztár lenni.

A beszélgetés végén Radics Gigi dedikált CD-jét ajándékozta Annának azzal a kéréssel: gyógyuljon meg mielőbb, hogy a következő koncertjére elhívhassa a szombathelyi rajongóját.




Köszönjük Sárdi Mariannának a találkozó létrehozását és a Nagy Duett stábjának, hogy

nagy szeretettel fogadtak bennünket.






Felkai Márta
Budapest, 2014. február 6.

Archívum


Belépés