Regina (17 éves, Nagykőrös)





Regina már egy kész hölgy, hamarosan érettségizik. Sajnos a kórházban töltendő idő alatt nem tud folyamatosan lépést tartani osztálytársaival a tanulásban, ezért a Csodalámpa dzsinnjétől egy laptopot kért, ami nagy segítséget jelentene számára a felzárkózásban.

Mikor beszélgettem Reginával a kívánságáról, kedves, mosolygós tekintetében hallatlan elszántságot és kitartást véltem felfedezni és szavakkal is elmondta, hogy számára a tanulás nagyon fontos, nem szeretne halasztani az iskolában, mert eltökélt szándéka, hogy az érettségi után tovább folytatja tanulmányait - cukrász szeretne lenni. Ez igen! Mindezt tudva melyik dzsinn tudna ellenállni egy ilyen kérésnek - no és egy ilyen bájos fiatal lánynak?

A Provident Zrt. támogatásával a dzsinn rövid időn belül megtalálta a világ legszebb, legcsajosabb fehér színű laptopját, ami pontosan illik Regina egyéniségéhez - persze azért a laptopnak elsősorban a tanulást kell segítenie, na de ha már..., szóval akkor legyen olyan, amilyet leendő gazdája megálmodott.

A "tudománytár" átadásában Kádár Katalin, a Provident Zrt. munkatársa volt segítségemre . Sajnos Regina az éppen aktuális kezelések miatt nem tudta azonnal birtokba venni a gépet, de a nagylány boldogságtól csillogó szemei semmi kétséget nem hagytak a felől, hogy napokon belül megkezdődik az intenzív, és csupa-csupa titokkal teli levélváltás a barátnőkkel - utána pedig jöhet az intenzív tanulás!

Kedves Regina, őszinte szívvel kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást, nagyon sok boldog órát-napot-évet a megvalósult álom társaságában és sok sikert az érettségihez!




Köszönjük a Provident Zrt. támogatását, hisz ismételt segítségükkel most

megint boldog mosolyt tudtunk varázsolni egyik gyermekünk arcára!






Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.február 13.

Archívum


Belépés