Bori Elizabet (6 éves, Budapest)

Bori kívánságát megtudva - egy Barbie hajót szeretne - még azt hittük, egyszerű dolgunk lesz.

A Barbie-hajó gyártását azonban jó sok éve megszüntették...
Nem kevés fejtörés és internetes kutatás után sikerült szereznünk egyet összes tartozékával és persze sok-sok "hozzávaló" is került: egy barbie fiú, azaz Ken, kiskutya és kutyamama csonttal és kutyafuttatóval, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

De mit ér egy Barbie hajó tulajdonos nélkül?
Erre is volt gondja a Csodalámpa dzsinnjének: egy Barbie baba és - legyen már akkor barátnője is - egy Barbie sellő és rejtőzött az egyik dobozban.

A hajó "hatalmas" volt, és emiatt két jókora csomaggal érkeztünk a Tűzoltó utcai klinikára. A többesszám oka, hogy a kívánságot a Budapesti Német Iskola és Thomas Mann Gimnázium tanulóinak és diákjainak segítségével teljesítettük, így az ő képviseletükben Laura és édesanyja is velem jött a klinikára.

Bori egy infúziós állványon rollerezve érkezett meg, és tágra nyitott szemmel nézett a hatalmas csomagra...

Nem sokat várattuk, közösen kezdtük el az ajándékok kicsomagolását. A hajó láttán Bori hatalmas mosollyal jelentette ki:
Pont ilyenre gondoltam!

/ 7




Alig győzte számba venni a kincseket, és bizony jól jött Laura alkalmi Barbie-szakértői segítsége is, pl. a kutyafuttató összerakásánál.

Mivel az infúzió is lassan lecsöpögött és az idő is elszaladt a sok játék számbavételével, egy csillogó szemű aranyos Borit hagytunk ott édesanyja és nagymamája társaságában, hogy együtt fejthessék meg a Barbie-hajó további titkait.

Kedves Bori, mielőbbi teljes gyógyulást kívánnak neked a Csodalámpások és a Budapesti Német Iskola diákja, szüleik és tanáraik, akik a "Kuchenbazaar" program keretében sütöttek főztek finomságokat, hogy abból a te kívánságodat is teljesíthessék.


Bori nevében is köszönjük a támogatást a Thomas Mann Német Iskola és Gimnázium diákjainak, tanárainak és szüleiknek.

Jádi Laura, Jádiné Németh Andrea, Patzauer Gábor
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013. május 31.






Archívum


Belépés