Nándor (15 éves, Gyöngyös)

Nándor különleges álma jó szándékú felnőttek összefogásával teljesülhetett egy különleges jótékonysági főzőest keretében.
A Corinthia Hotel Budapest adott helyet a Kívánságokonyhának, ahol ezúttal a Fundamenta-Lakáskassza csapata az indiai konyha érdekes fűszereivel és ízletes ételeivel ismerkedhetett meg.

Nándort és résztvevőket Róna Márta, a Corinthia Hotel Budapest kommunikációs igazgatója és a Csodalámpa képviseletében Felkai Márta köszöntötték, majd a kis csapattal közösen átadták acsillogóan új hangszert Nándinak. Nándi a "közönség" kedvéért nyomban kipróbálta az új szerzeményt.
Nagyon örült, hiszen már évek óta zongorázik, de szeretne egy másik hangszeren is megtanulni. (A szaxofon tetszett nagyon, csak ezt a drága hangszert a család már nem tudja megvásárolni.)

Egy budapesti kórházban kezelik, így sajnos egy rövid beszélgetés után vissza kellett mennie szüleivel a kezelésre. A vendégeket és Nándiékat egy kis sétára invitálták a hotel képviselői a gyönyörű bálterembe és az elnöki lakosztályba, valamint a spa részlegbe, majd kezdődhetett az izgalmas főzés.

/ 3



Ezen az estén a résztvevők Bolyki Péter és az indiai származású Lucas Patole séfek vezetésével különleges főzési praktikákat tanulhattak, miközben közösen készítették el a finom vacsorát.
A menü fenséges ízű, joghurtos mango itallal kezdődött, melyet a zöldséges töltelék elkészítése követett. A vajas csirke előkészítésénél még volt, aki csak nézte a többiek szorgoskodását, de a Samosa tésztájának a szaggatásából már a hölgyek és az urak is egyaránt kivették a részüket. S amit a csapat főzött, azt meg is ehette, egy nagyon hangulatos vacsora közepette.

Nándi nevében is köszönjük a Corinthia Hotel Budapest vezetésének és személyzetének, továbbá a Fundamenta-Lakáskasszának a támogatást és azt, hogy Nándi kívánsága ilyen pompás körülmények között teljesülhetett.


Felkai Márta
kívánság-koordinátor
Budapest 2013.04.19.

Archívum


Belépés