Natalia (8 éves, Budapest)



Az Áprili- struktúra úgy döntött, minden hónapban teljesít egy álmot, egy vágyat, egy kívánságot. Számomra és kollégáim számra, nagy megtiszteltetés, hogy részt vehetünk a kívánságok tejesítésében, hiszen minden egyes alkalommal több szeretetet kapunk, mint amit adni tudunk.

Nati álma egy rózsaszín laptop volt. Több hetet tölt a Tűzoltó utcai Kórházban, a kezelések nagyon megviselik. Nagyon várta a meglepetést és amikor megérkeztünk, a szeme ragyogott, nagyon boldog volt, ajándékkal várt bennünket, amit saját maga készített. Nati a nyolcadik születésnapját ünnepelte, mégis az első gondolata az volt, hogy nekünk készítsen ajándékot.

Köszönöm kollégáimnak, Ápril Zsuzsinak és Somogyi Lászlónak, hogy számukra a lehetetlen szó nem létezik. Csütörtökön este kaptunk felkérést a kívánság teljesítésére, mivel pénteken lesz Nati születésnapja. Mindkét munkatársam ügyfélnél volt, 5 perc alatt átszervezték az egész napot és teljesíteni tudtuk Nati kívánságát a születésnapján.


"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."

Nagyszerű érzés boldog gyermekek arcát látni, nagy szeretettel meghívok minden Fundamentás munkatársat, hogy át tudja élni jobb adni, mint kapni.



Tisztelettel: Nagy-György Erika, Somogyi László, Áprili Zsuzsa
Áprili struktúra
SZEB-BEK
Budapest, 2012.10.25.







Köszönjük a Fundamenta-SZEB, azon belül az Áprili-stuktúra támogatását!!







Nati köszönőlevele:

Kedves Csodalámpa!


Köszönöm a laptopot. Nagyon nagy meglepetés okoztatok nekem. Lehet, hogy nem látszódott rajtam, mert nagyon meg voltam illetődve. Sokat fogom használni. Nagyon boldog vagyok. Azt hiszem, hogy ez a rózsaszín laptop a legszebb születésnapi ajándék.



Puszi: Nati

Archívum


Belépés