Dominik (11 éves, Nyalka)

2012.12.10-én egy hűvös hétfőn, felkerekedett piciny csapatunk, hogy egy újabb kisgyerek kívánságát végre teljesíteni tudjuk. A kívánság egy akvárium, polccal, berendezve, halakkal.

Megérkeztünk Dominik lakhelyére, édesanyja fogadott minket már az udvaron, Dominik a jó meleg lakásban volt, mit sem sejtve. Meglátva minket ,előbb a meglepetést, utána a kíváncsiságot, legvégül a határtalan örömöt olvashattuk le az arcáról. A kívánsághoz tartozó dolgok még összerendedezetlenül foglaltak helyet Dominik szobájában. Szekrény, akvárium, kiegészítők…

Dominikra várt egy feladat: amíg én „beüzemelem” az akváriumot, addig Ő, társammal, Rékával, és természetesen édesanyjával elmennek, és kiválasztják a lényeget, a halakat.

Amíg ők távol voltak, az akvárium lassan formát öltött. Belekerültek a felszerelések, növények, és már csak a lakók hiányoztak. Mire hazajöttek minden kész volt.
Dominik arcán nem is lehetett mást látni, csak az örömöt, annak ellenére, hogy a halak, amiket választott, csak napok múlva kerülnek helyükre, mert pillanatnyilag nem volt olyan, amilyent szeretett volna, mással pedig nem éri be, így meg kellett rendelni. Mindenesetre már csak 2-3 nap, és teljes a kívánság. Ez a kis technikai akadály nem vetett árnyékot örömére, és a búcsúzás közben megígérte, hogy küld egy fotót, új szobatársairól.

Dominik, kívánunk neked kellemes időtöltést lakótársaiddal!



Köszönjük a Szabó-Jilek család felajánlását!

Köszönjük a Vizivilág Stúdiónak, hogy segítettek berendezni az akváriumot!

Erdős Réka, Nyilas József
kívánság-koordinátorok
2012.12.10.

Archívum


Belépés