Dzsesszika (8 éves, Győr)





Dzsesszika egy nagyon csendes, halk szavú, kicsit zárkózott kislány. Nagyon nehezen oldódik fel, nem szívesen osztja meg kis szíve titkát a családon kívül másokkal. Hosszú idő után azért sikerült a dzsinnek "kihúzni" a kislányból, hogy nagy boldogság lenne számára, ha kaphatna egy PSP Vita játékgépet.
Sajnos még sok időt kell a kórházban töltenie és a hosszú, kezeléssel töltött napokat-heteket sokkal könnyebb elviselni, ha közben vidáman ki tud kapcsolódni.

A kislány kívánsága egy jószívű "dzsinn" segítségével hamar teljesülhetett. Mikor megjelentem a "csodacsomagggal" a Tűzoltó utcai Gyermekklinika ambulanciáján, Dzsesszika megszeppenten ült édesanyjával - szurira várva. Törékeny kezecskéjét megfogva becsaltam az orvosi szobába, tágranyílt szemekkel nézett rám, nem értette mi is következhet, hisz ő csak kontrollra érkezett a klinikára. Emlékeztettem rá, hogy egyszer kért ő valamit a Csodalámpa dzsinnjétől és a dzsinn megígérte, hogy Dzsesszika komoly," profi" műszaki szakértelmet igénylő kérését teljesíteni fogja.

Sajnos másodperceken belül hívták is Dzsesszikát a szurira, nagyon meg volt ijedve, de hősiesen tűrte a jóságos nővérke gyors beavatkozását hisz akkor már tudta, hogy ezért a szuriért valami jutalom jár!

Az ijedtség után megnyugodva mentünk vissza a kezelőbe, ahol segítettem neki kibontani az ajándékot. Mikor meglátta a "csodát", izgatottan csillogó szemei elárulták, egyszerűen nem hiszi el, hogy az ő régi álma most egy pillanat alatt valóra vált. Reszkető kézzel fogta meg a játékgépet és a hozzá kapott filmet, megsimogatta, majd visszatettük a dobozba, mert már hívták is a következő vizsgálatra. Még annyit mondott: nagyon szépen köszönöm, majd a tesóm otthon segít beüzemelni a gépet.

Kicsi lány, kívánunk neked mielőbbi teljes gyógyulást és sok örömöt a játékban.




Külön szeretnénk köszönetet mondani a Superbrands 2012 díjas Optimaforma Kft-nek, a MESTER márka képviselőjének,

hiszen nagylelkű felajánlásukkal egy újabb gyermeknek tudtunk örömet szerezni, mosolyt varázsolni az arcára.








Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012. december 12.

Archívum


Belépés