Levente (15 éves, Pusztadobos)

Levi egy borzasztóan okos, és nyitott fiatalember, aki számára nagyon fontos a tanulás és az osztálytársai. Sajnos a folytonos kórházi látogatás igencsak megnehezíti a kapcsolattartást a haverokkal és a folyamatos iskolai felkészülést.

Mindenesetre, Levi eltökélt szándéka, hogy hiába a havi három hét a kórházban, ő bizony, nem hajlandó ismételni egyetlen évet sem, ő azokkal fog leérettségizni, akikkel elkezdte a gimnáziumot!
Éppen ezért kért a Csodalámpa dzsinnjétől egy laptopot, hogy segítse az osztálytársakkal való kapcsolattartásban így ők könnyen és gyorsan át tudják neki küldeni az éppen aktuális házi feladatot és az órai jegyzeteket. Ezek segítségével érthetőbbek lesznek a tankönyvben leírtak.

A kívánság teljesítésben nagy segítségünkre voltak a budapesti Amerikai Iskola diákjai, akik Walk-the-Wish (Kívánságséta) programjuk révén teljesíteni tudták több csodalámpás gyerek, többek közt Levente kívánságát.

Az átadásra meglepetésként megjelentek Ben O'Brian tanár úr Angyalai, három kedves és barátságos diáklány, hogy elbeszélgessenek egy kicsit Levivel és eltereljék a gondolatait mindennapi fáradalmakról.

Kívánunk Leventének gyors gyógyulást és sikeres felkészülést az iskolai vizsgához!

Köszönjük az Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola segítségét abban, hogy újabb álmot válthattunk valóra a hozzájárulásukkal!

Mocsonoky Andrea & Lengyel Lilla
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2012.11.21.

Archívum


Belépés