Borbála (9 éves, Budapest)

Bori egy igen életrevaló, „belevaló csaj”.
Az örökké mozgó, élénk kislány nem is kérhetett volna mást a Csodalámpa dzsinnjétől, mint egy nagy trambulint ahol, még ősszel is ugrálhat amikor csak kedve tartja, nem törődve az időjárás szeszélyével.

Annak ellenére, hogy a kívánság nem volt túl bonyolult, azért egy ilyen tárgyat ősszel felállítani egy kertben nagy bátrorságra vall. Ezt azonban boldogan vállalta a család és édesapa egész napos munkájával egy szép novemberi hétvégére el is készült az ugráló.

És hogy igazából hogyan került a játék a család kertjébe?
Úgy, hogy többszáz kisdiák, a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanulói „sétálták össze” a Walk-the-Wish programjuk keretében az adományt ahhoz, hogy több beteg gyermek között, Bori kívánságát is valóra válthassák.

Csak ennyi kellett ahhoz, hogy láthassuk a kislányt boldogan repülni, ugrani, spárgázni és ki tudja még mi minden figurát kitalálva, játszani a trambulinon. Nem szabad elfeljetkeznünk arról a szép lapról sem, amit a gyerekek küldtek neki jókívánságaikkal és amit Adrienn néni (a tanár néni) adott át boldogan Borinak.

Kívánjuk Bori, hogy nagyon sok boldog órát szerezzen neked a trambulin!

A kívánságot a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola diákjainak, szüleiknek és tanárainak támogatásával teljesítettük. Bori nevében is köszönjük!

Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012.11.21.

Archívum


Belépés