Adél Gréta (16 éves, Kapospula)



Adél már az udvaron várt és nagyon örült, amikor meglátta a KIKA autóját. Anyukájának nem sikerült sokáig titokban tartani, hogy érkezni fogunk. Miután telefonon beszéltünk, Adél rögtön rájött, hogy miről lehet szó.

Így amikorra odaértünk, már sikerült az új bútor helyét kiüríteni. Aztán izgatottan néztük, hogy a két markos férfiú behordta a csomagokat, majd kezdték összeszerelni a hatalmas gardróbszekrényt.

Adél boldog volt és nagyon tetszett neki, amit látott. Mikor az óriás tükör is a helyére került, az volt az igazi öröm.

Mindig is ez volt a vágya. Ez nem is csoda, mert ő egy gyönyörű nagylány, aki szeret csinosan öltözködni. Reméljük, hogy most már minden ruhája elfér egy helyen.

A tükörben pedig mindig azt látja majd, amit szeretne.




Köszönjük a KIKA áruháznak a támogatást!









Bezdánné Végh Tünde
kívánság-koordinátor
Kapospula,2012. 03.27.




From: ****@citromail.hu
Sent: Sunday, April 01, 2012 4:35 PM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönet!
Importance: High



Kedves Alapítvány!


Szeretném megköszönni ezt a remek ajándékot, amit adtak nekem! Régóta vágytam egy ilyen szekrényre, ami tolóajtós és tükrös. Amikor kész lett a szekrény és összerakva láttam, nagyon megörültem, addig nem is nagyon hittem el, hogy ez az enyém. Végre van egy nagy tükröm, amiben aztán tényleg mindent láthatok :)

Sokáig nem tudtam, mit is kérhetnék... aztán megláttam ezt, a mesebeli szekrényt, és azonnal tudtam én ezt kérem :) Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek, aki ennek a megvalósításában részt vett, mert nagyon nagy örömet szereztek nekem!!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!


Adél

Archívum


Belépés