Beszámolók/2011-03-31 Zsolt

Zsolti egy nagyon komoly és egyedi ajándékra vágyott, melynek a becsületes neve Colt M4-A1 Cqbr Air Soft puska arcvédővel és lövedékkel.

Mikor megérkeztünk ő nyitott kaput, mert azt hitte a barátai jönnek, de helyettük két hölgy volt a kapu előtt, és csak annyit mondott mit sem sejtve, hogy bemehetünk. Mint később kiderült, azt hitte biztosító ügynökök vagyunk, mert a szülei azt mondták neki, hogy otthon tudják tartani. Nem értette, hogy neki miért kell otthon maradjon ezért, hisz olyan ritkán megy el, és pont most nem mehet, amikor megbeszélte a barátokkal.

Mikor bementünk a házban, akkor már sejtett valamit, majd megkapta a várva várt ajándékot. Nagyon meglepődött, amit az arcán nem láthattunk, hiszen nagyfiú létére palástolni próbálta, de a szemei csillogása mindent elárult.
Ment is összeszerelni az alkatrészeket, mi pedig addig a kedves, mosolygós szülőkkel beszélgettünk és megtudtuk, hogy Zsoltinak komoly tervei vannak a jövőt tekintve, ezért van ilyen nagy érdeklődéssel az iránt, amit kért, jövőre már középiskolát kell választania, rendvédelmi szakra akar jelentkezni.

Összerakta a meglepetést, mi magunk is meglepődtünk, hogy mennyire komoly a szerkezet!

Kívánjuk Zsolti, hogy álmaid, vágyaid teljesüljenek és azt, hogy ajándékunk sok örömöt hozzon neked!




Illencsik Mária és Mátó Tünde
kívánság-koordinátorok
Szentes, 2011.02.26.

Archívum


Belépés