Regina ( 7 éves, Lakitelek )


Különleges meglepetésekkel, Riczu Regina kívánsága teljesült 2010. július 14-én. Regina – természetesen orvosi engedéllyel - trambulint kért a Csodalámpától, amelyet elszállítottunk Lakitelekre. Ott találkoztunk Szűr Antallal, aki a támogató cégtől érkezett.

Amíg a férfiak szerelték a trambulint, mi, lányok, lerajzoltuk a rajzfilmből ismert Gyémántkastélyt, a főszereplőket: Lianát, Alexát, illetve Reginát és mellé Regina egy barátját, Csongort (a rajz minden szereplője trambulinon ugrál).

És még hátra volt egy meglepetés…
A háttérben a Gong Rádió szólt, délután 6 órakor Gémes Ildikó mondott híreket, majd egyszer csak elkezdődött a kívánságműsor Riczu Regina kedvenc dalával!

„Remélem nagyon-nagyon, hogy Regina figyel ránk, ezt a kívánságot nem másnak köszönheti, mint a Csodalámpa Alapítványnak. Kedves emberek, én meg is néztem ezt a webcímet, hogy ők mivel foglalkoznak. Hát, egy nagyon kedves alapítvány” – mondta a műsorvezető.

Már jó ideje szólt a United száma, amikor a meghatottságon felülkerekedve végre valaki meg tudott szólalni, hogy épp kész a trambulin és a kedvenc dalra ugrálva ki is lehet próbálni!

Hajnalban még a Nap is más – ezt énekelte a United együttes, és Regina önfeledt ugrálását látva mi is újjászülettünk.


A kívánságot a támogatásával teljesítettük. Regina nevében is köszönjük!






Kapás Csilla, Kapás Ferenc
kívánság-koordinátorok
2010.07.15. Lakitelek

Archívum


Belépés