Laura ( 3 éves, Pellérd )

Laura kívánsága egy kerti hinta, csúszda és mászóka volt. Testvérével először nem értették, kik ezek a bácsik, akik fából valamit építenek. Nagy figyelemmel nézték és amint felkerült a hinta, már mosolyogtak is. Mindent egyszerre akartak kipróbálni. Apának kellett a hintát lökni és a csúszdára feltenni. Nagy volt az öröm, mert most az udvarban van a játszótér, és nem kell szabad hintára várni, így egyszerre tudnak a testvérével hintázni.


A kívánságot az támogatásával teljesítettük. Laura nevében is köszönjük!






Bezdánné Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Pellérd, 2010.07.14.

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány! Kedves Jótevőink!

Kislányom Laura a mai napon kapta meg az önök ajándékát, a játszóteret. Nagyon szépen köszönjük a segítségüket, a kedvességüket, hogy kislányomnak (és persze kisfiamnak is) ilyen örömet okoztak. Délután már egy nagyot hintázott és csúszdázott imádja a játszóteret. Biztos vagyok benne, hogy hosszú - hosszú ideig favorit játék lesz az Önök ajándéka.

Különösen köszönöm Bezdánné Végh Tünde munkatársuknak a segítségét és személyes kedvességét, amelyet kisgyermekünk felé tanúsít.

Kislányom műtétre vár, mely feltehetően a jövő héten lesz, azt követően bízunk benne, hogy a centrális kanül eltávolításával megnyílik a lehetőségek tárháza és az önfeledt játék, a kedves gyermekkacaj veszi át ismét az uralmat a házunkban, a kertünkben és a kerti játékokon.

A magam és gyermekeim nevében nagyon szépen köszönöm az Önök értékes segítségét! Jó egészséget kívánok Önöknek!

Üdvözlettel:
×××××××× László

Archívum


Belépés