Kornél ( 3,5 éves, Budapest )



A kis Kornél egy igazi művészlélek, nagyon szeret rajzolni, szereti a meséket, a zenét, így aztán igazán meglepett mikor beszélgetésünk során nem valami komoly rajzkészletet vagy mese CD-t kért a Csodalámpa dzsinnjétől, hanem egy komoly, felnőttes Thomas vasútállomást.

A mindig huncutul mosolygó kisfiú nagyon pontosan elmagyarázta, milyen is legyen az állomás, milyen nénik és bácsik várják a beérkező vonatot, no és mikor már elfáradt a szegény mozdony a sok utazásban, olyan helyen pihenhessen, ahol nem ázik meg, és jó nagyot aludhat.


A dzsinn elindult körülnézni, létezik-e ilyen igazi, komplett Thomas vasútállomás és pihenő. Hamar kiderült, hogy Kornélka nagyon szakszerű leírást adott a már régóta vágyott játékokról, így a mozdony és a pici vonat elindulhattak a játékboltból, útközben felvették az utasokat és a szerelvény hangos fütyüléssel érkezett meg a budapesti Tűzoltó utcai kórházba, ahova Kornélka, nagyon elegánsan felöltözve már reggel megérkezett az egynapos kezelésre.


Volt nagy meglepetés, mikor a csöpp fiúcska meglátta az ajándékot. Természetesen az összes utas üdvözölte az új kis állomásfőnököt, Thomas mozdony nagyot sípolt az új főnök tiszteletére ,majd az összerakott sínpáron már száguldhatott is tovább a szerelvény az utasokkal együtt a következő állomásra.



Egy idő után aztán a kis Kornél, mint az egész Vasúttársaság főnöke úgy döntött, Thomas elfáradt a sok zakatolásban, közölte hogy itt az ideje a pihenésnek, betolta Thomast a remizbe és jó éjszakát kívánt neki.


Lassan én is búcsúztam a kezelésben és a játékban kicsit elfáradt csöppségtől, de búcsúzóul még kértem tőle egy nagy, cuppanós puszit..., huncutul mosolyogva rám nézett és azt mondta: elfogyott, elvitte a cica ! Hát van ez így..., majd legközelebb repetázok.


Szeretnénk megköszönni a PannErgy Nyrt. támogatását, hiszen segítségükkel egy újabb kisgyermek kívánságát sikerült valóra váltanunk.


A kívánságot a támogatásával teljesítettük.




Kornél nevében is köszönjük!





Sipos Zsuzsanna
kívánság – koordinátor
Budapest, 2010.április 20.

Archívum


Belépés