Norbert ( 8 éves, Csépa )

Mindig nagyon izgulunk, hogy az ajándékátadás jókor, jó időben történjen. Ezen a hétfő reggelen (2010. március 29-én) rajtunk kívül még egyvalaki várt izgatottan: a 8 éves Borsos Norbert, aki kérdezősködött, mikor teljesül a kívánsága. A kollégák semmit sem árultak el a titkos készülődésről, míg végül az átadásra készülő "csodalámpások" összegyűltek az alapítvány klinikai kívánság-előkészítő központjában, Lengyel Andrea apró szobájában. Itt szoktuk előre kipróbálni, ellenőrizni a kért technikai eszközöket, hogy átadásnál egészen biztosan működjenek. És itt hangoltak Czutor Zoliék, mielőtt Hubáéknak az elektromos gitárokat átadták.
A kívánság most nem laptop, nem is gitár. Az ajándék súlya nem csekély, reméljük, hogy gyógyító-boldogító hatása hatalmas lesz!


Amikor néhány perccel később beléptünk a szegedi gyermekklinikán Norbihoz, éppen tévét nézett - nem is tudtuk, merjük-e zavarni. A kérdés hamar megoldódott: Norbi kedvesen hátrapillantott, mi pedig megnyugodtunk.
Norbi még az ágyán ült, amikor ölébe tettük a kért X-BOX-ot, ő elmagyarázta nekünk, mire való egy ilyen doboz (ránézésre nekem leginkább DVD-lejátszó és számítógép keverékéhez hasonlít). Tovább nőtt Norbi lelkesedése, amikor előkerült a csomagolásból két játék, amelyeket ebbe az X nevű dobozba tesznek majd otthon (úgy tűnik, Norbi hamarosan hazamehet). Közben Norbi nagymamája is belépett a szobába.


Kértem az ünnepeltet, fotózzon le bennünket, ha esetleg ezekhez a gépekhez is ért egy kicsit. Erre Norbi fürgén kiszállt az ágyból, bevallotta, hogy egyelőre nem ért a fényképezőgépekhez, de pár pillanat múlva már fotózta is a kívánságait leső ismerősök és ismeretlenek csoportját.
Köszönjük szépen a képet, használd a CSODABOX-ot egészséggel, Norbi!



Köszönjük a British International School tanulóinak, hogy ismét örömet okoztak!



Kapás Csilla, Kapás Ferenc és Lengyel Andrea
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2010.03.29.

Archívum


Belépés