László (15 éves, Budapest)

Laci három éve gitározik és egyszer már tanára elektromos gitárját is kipróbálhatta. Szülei elmesélték, hogy a legkeményebb kemoterápiás kezelések alatt is meg tudta őrizni humorát - a befejező kezelést alig pár napja kapta. Gondolta - talán tréfából? - elektromos gitárt és erősítőt kér a Csodalámpától.

A Csodalámpa azonban nem ismer tréfát, ha kívánságról van szó...

Amikor családjával megérkeztek az AXA Csoport Magyarország 2009-es családi napjára, nem is sejtette, hogy miféle meglepetés várja.

Azután egyik pillanatról a másikra máris a szinpadon állt és kézbevehette élete első elektromos gitárját egy Fender Squire Stratocaster-t.
Majd olyasmi történt amire végképp nem számított: szorgos kezek bekapcsolták az erősítőt, és Laci mindenkinek bebizonyította, hogy nem csak képen látott eddig gitárt.



/ 4





Lacinak gyors és teljes gyógyulást kívánunk és reméljük, hogy ehhez a csillogó hangú gitár és a zene varázslata is hozzájárul egy picit.

Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest 2009.06.20.

A kívánságot az AXA Csoport Magyarország támogatásával teljesítettük. László nevében is köszönjük!

Kedves Csodalámpa!

Szeretném megköszönni a gitárt és az erősítőt, amit a Csodalámpától és az AXA-tól kaptam! Pár napja még el sem tudtam képzelni, hogy lesz egy ilyen jó gitárom! Azóta le sem tudtam tenni! Köszönöm, hogy ez által is vidámabbá tették a napjaimat.

Laci

Archívum


Belépés