Zoltán (14 éves, Debrecen)

Zoli kívánsága egy golfkészlet volt, valamint az, hogy szeretne megtanulni golfozni.

Nagy szervezéseket követően a kívánság teljesítésére egy péntek délután kerülhetett sor, ugyanis a golfkészletet a GOLF USA részéről Csányi László úr, támogatónk személyesen szállította Zolinak Budapestről.

Természetesen egy golfkészlet átadása hol máshol történhetne, mint egy golf klubban. Az átadáshoz a helyszínt a Boya Eagles Golf & Country Club biztosította Vámospércsen.

Péntek délután Zoli elindult családjával Debrecenből, mit sem sejtve a kívánságteljesítésről.

Amikor megérkezett, nagyon meglepődött, hiszen nem számított ilyen nagy meglepetésre.
Csányi úr átadta a várva-várt 17 darabos golfkészletet, melyet gyorsan be is mutatott Zolinak.
A golfkészlet mellé még járt oktató könyv, golflabda, valamint baseball sapka is, hiszen egy igazi golfosnak mindig van sapkája.

Ezt követően a Boya Eagles Golf & Country Club oklevéllel ajándékozta meg Zolit, így Ő lett a Club első junior golfozója.

Ám itt még mindig nem ért véget a meglepetések sorozata, ugyanis a GOLF USA és Club segítségének köszönhetően Zoli ezután órákat fog kapni Tóbiás Zsolt úrtól a Clubban.

/ 8



Azért, hogy ne kelljen olyan sokat várni az első órákig, így Zoli azonnal kapott Csányi úrtól egy gyors oktatást és kezében az új golfütőkkel már ütötte is a labdákat lelkesen.

Ezt követően a Club területét is körbekocsikázhattuk és megcsodálhattuk, milyen izgalmas, kihívásokkal teli pályák találhatóak ott.
Azt hiszem ez a délután mindannyiunk számára nagyon nagy élmény volt.

Kívánjuk Neked Zoli, hogy tanulj és golfozz sokat a csodaszép golfütőiddel.

Kiss Tímea
régióvezető
Debrecen, 2009. június 12.

Köszönjük a GOLF USA-nek, továbbá a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak és diákjainak és a Boya Eagles Golf & Country Clubnak, hogy támogatták Zoltán kívánságának teljesítését.

Archívum


Belépés