Vivien (7 éves, Encs)

Vivien egy nagyon talpraesett, mosolygós kislány. Akinek arcára minden gondolata, érzése kirajzolódik amikor vele beszélgetünk!


Így volt akkor is, amikor egyik nap munkába menet reggel találkoztam velük a buszon- ők vizsgálatra érkeztek éppen a kórházba- nagy meglepetésemre, mert éppen terveztem az aznapi teendőimet, közte, hogy felhívjam Mónikát az anyukát, hogy mikor tudunk találkozni!! Így nem kellett telefonálnom, de nem tudtam titokba tartani, hogy miről is akarok velük beszélni.


Nem is tudtunk titokzatosak lenni, mert Vivien rögtön megkérdezte: Ugye megvan a TV??!! És már a következő mondata az volt, hogy úgyis most rendezzük be az új szobámat!! Szuper!! Már lesz is TV-m!!- hát így az öröm már a buszon elkezdődött!!


Az átadás napján nagyon meleg volt. Mondta is az anyuka, hogy nagyon elfáradt a kislány, de olyan izgatott volt, hogy csak fecsegett-fecsegett egész úton!


Remélem, a fényképeken látszik a tényleges öröm Vivien arcán, a doboz kibontásától kezdve addig, amíg meg nem tudta azt, hogy ez a TV olyan amit számítógépe monitora- ként is tud majd használni.


Köszönjük az Alapítványnak, hogy ismét egy Csoda részesei lehettünk!



Kónyáné Tímea és Törökné Zita
kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2009.06.19.

A kívánságot a támogatásával teljesítettük. Vivien nevében is köszönjük.

Archívum


Belépés