János (16 éves, Nyárád)


Janó él-hal a rappért, tánciskolába jár, DJ-nek készül, persze konkrét szakmán is gondolkodik és hát ki mással is szeretett volna találkozni, mint LL Juniorral. A kezelések miatt csak minden második héten lehetett volna a kívánságát valóra váltani, de a művész úr honlapját hiába is böngésztük, Nyáránd és környéke kimaradt a fellépési listából.

Németh Nedda műsorszerkesztő azonban segített nekünk megszervezni, hogy János LL Juniorral nem máshol, mint az RTL Klub Reggeli élő adásában találkozhasson. A család Nyárándról hajnali 5-kor indult, nehogy lekésse az adást. Izgult a papa is nagyon, aki egyedül neveli a kamasz fiút, és szeretne neki mindenben segíteni, hogy betegsége ellenére sikerüljenek a tervei.

A stúdióba érve a sok sztár csak jött-jött és adta át egymásnak a helyet, s közben kezet fogtak és üdvözölték Janót is. Azután mi következtünk: az addig csacsogó fiú lélegzete is elállt, amikor megérkezett LL Junior is. Beszélgettek, majd az adást követően is maradt még a nyárándi fiúnak lehetősége, hogy példaképét kifaggassa, tanácsokat kérjen tőle.

A nap még nem zárult le, mert a televízió szerkesztősége két Tropicarium belépőt ajándékozott Jánosnak és édesapjának, ők pedig szívesen vetették bele magukat a tengeri birodalomba.





Köszönjük az RTL KLUB Reggeli műsorának, hogy megszervezte az élő műsoros találkozót és természetesen LL Juniornak, aki már nem először teljesíti csodalámpás gyerek kérését, és jó ismerősként mondja: persze, megyek, találkozzunk.



Felkai Márta és Huszár Katalin
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2008. május 16.

Archívum


Belépés