Andris (16 éves, Budapest)

Andris pici korától gyermekotthonban él, jelenleg az evangélikus SAREPTA Szeretettotthonban gondozzák. Mivel tolókocsihoz kötött, ideje nagy részét tévé előtt tölti, kedvence az RTL Klub adása. Szinte minden műsort ismer, a riporterek nevét kívülről tudja. Azt kérte, szeretné egyszer belülről megnézni, hogyan készül egy adás.

Az ott töltött másfél óra alatt 10 négyzetméteren belül legalább 30 sztár megfordult, forgattuk őt a kocsijával együtt, hogy mindenkit jól lásson. A szerkesztők és a sztárok is nagyon kedvesek voltak, egymás után mutatkoztak be Andrisnak: Gönczi Gábor, Lilu, Szujó Zoltán, Sütő Enikő... és egyszer csak LL.Junior is megérkezett.

/ 5



Már a sztáráradat sem volt mindennapi, s akkor jött a csúcs, élő adásban beszélgettek Andrissal. Ezután benéztünk még a vezérlőbe, a sok-sok monitor közé, majd a Reggeli műsor csapata 2 Tropicarium-belépőt ajándékozott Andrisnak, így a sztártalálkozó után még egy igazi szórakozás következett a tengeri szépségek között.

Köszönjük az RTL KLUB Reggeli műsorának, elsősorban Németh Nedda szerkesztőnek, hogy segített megszervezni a látogatást, a SAPERTA szeretetotthonnak, hogy rendelkezésünkre bocsátottak egy speciális buszt a szállításhoz és Pocsalmy Zsuzsa főiskolai hallgatónak, aki vállalta Andris szakszerű kíséretét.

Felkai Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2008. május 16.

Archívum


Belépés