János (17 éves, Somogyszil)

János kívánsága az volt, hogy találkozhasson Bécsben azokkal az orvosokkal, akik őt megműtötték és kezelték. Családjával és velünk együtt nagyon izgatottan várta a találkozást.

Már kora hajnalban elindultunk a DaimlerChrysler Automotive Hungaria Kft. által rendelkezésünkre bocsátott Mercedes Viano típusú kisbusszal, hogy a professzor úrral előzetesen egyeztetett időpontban, pontosan érkezzünk a klinikára.

János kezünket szorosan fogva, régi ismerősként vezetett fel minket az osztályra és az orvosi szobába.
Röviden üdvözöltük egymást a professzor úrral és miután a doktor úrnak még dolga volt, később találkoztunk a kávézóban, ahova a professzor úr János osztályos orvosával együtt érkezett.

Nem tudjuk, a rövid személyes találkozás és beszélgetés alatt János, vagy az orvosok voltak-e jobban meghatva...
Mind János, mind az orvosok arcán őszinte örömöt, a viszontlátás őszinte örömét láttuk.

János boldogan mesélt az elmúlt egy évben vele történt élményekről, kezelőorvosai pedig szívből örültek és hálásak voltak, hogy újra láthatták az egy évvel ezelőtt bizony még csak lábadozó kis beteget, aki most már teli életkedvvel, vidáman búcsúzott a "doktorbácsiktól".

A találkozó után, az izgatottság "levezetéseként" nagyot barangoltunk Bécsben. A csodás látnivalók és egy kiadós ebéd után, sok élménnyel gazdagodva indultunk hazafelé.

Külön szeretnénk köszönetet mondani a DaimlerChrysler Automotive Hungaria Kft.-nek, akinek támogatásával ez a kívánság teljesülhetett.


Sipos Zsuzsanna és Tihanyi Sándor
kívánság-koordinátorok
Bécs, 2007. augusztus 22-24.

/ 5



Archívum


Belépés