Luca Anna (4 éves, Bakonybél)

Igazi erdei gyöngyszem Bakonybél, az a falu, ahová a Csodalámpa soron következő útja vezetett minket.
A madárcsicsergéstől hangos erdő már messziről zengte, a fák pedig susogták, hogy jófelé járunk, a négy éves kis Luca bizony ott várja, hogy teljesüljön a kívánsága.

Közel három hónappal ezelőtt Luca még úgy gondolta, hogy talán egy kerti csúszdát szeretne kérni.

Aztán egy napon édesanyjával egy magazint lapozgatva megpillantott egy hirdetést.
A képen egy jól felszerelt babakonyhát hirdettek, és a négy éves kislány akkor határozottan kijelentette, hogy neki bizony más nem kell, mint az a játék ott a képen.br>
Kisebb nyomozás után kiderüt, hogy a Quelle katalógus egyik remekül felszerelt játék-főzőcskéjéről van szó.

Felvettük a kapcsolatot az online áruház marketing munkatársával, akinek megmelengette szívét Luca óhaja, és postafordultával érkezett a válasz, hogy a játékot térítés nélkül felajánlják a kislánynak.

Nagy volt az öröm, aztán a döbbenet, amikor a fuvarcég becsöngetett az óriási dobozzal. Nem is reméltük, hogy pár napon belül megérkezik a "kívánság tárgya", azt meg pláne nem gondoltuk, hogy mekkora óriási csomagról van szó.

A meglepetésünknél már csak Luca boldogsága volt nagyobb. Öröm volt látni, ahogy a csöpp kis lány bontogatja a dobozból elokerülő evőeszközöket, turmixgépet, vízforralót, és azonnal teríteni kezd a köréje gyűlt vendégseregnek.

Érkezésünk délelőttjén Luca édesapja még dolgozott, így délután rá várt a feladat, hogy az óriási konyhát összeszerelje, ami az igazi vízforgatós mosogatót elnézve, - komoly kihívást jelenthetett...

Ezt sajnos mi már nem tudtuk kivárni, de biztosak vagyunk benne, hogy ha elkészül a tűzhely, Luca és édesanyja összekotyvasztják azt a varázsfőzetet, amitől ez a csöpp lányka hamarosan újra erőre kap.

Külön köszönetet mondunk a -nek, Fekete Szilvia marketing-vezetőnek, Parragh Brigittának és munkatársaiknak a felajánlásért és a rendkívül gyors intézkedésükért.

Erdős Réka és Csiszárné Gabi
Kívánságkoordinátorok
Bakonybél, 2007-07-14.

Archívum


Belépés