Lilla (7 éves, Gödöllő)

Lilla eredetileg egy laptopra vágyott. Azonban mi Csodalámpások nem tudunk mindig minden kívánságot nyomban teljesíteni, így Lilla, amikor megtudta, hogy valószínűleg nagyon sokat kell várnia arra, hogy álma valóra válhasson, meggondolta magát és inkább egy "egyszerű" számítógépet kért.

Alig mondta ki, édesapja és én máris ott álltunk az ágyánál, kezünkben a jókora géppel.

Lillának pénteken nem volt túl jó napja, de amint meglátta az ajándékot, felragyogott a szeme és felkiáltott: Jaj de jó, akkor egyben "TV" –m is lesz.

A nagy sietségben véletlenül az irodában felejtettük a csatlakozó kábelt, de édesapja és a többi szülő azonnal feltalálta magát és - persze csak a kipróbáláshoz - kölcsönvettük az egyik infúziós készülékből a kábelt. Már csak a kedvenc Pink Panther-es játékra volt szükség, hogy az öröm teljes legyen.

Az örömöt még az is tetézte, hogy fényképet kis betegtársa, egy másik Lilla segítségével készíthettünk, akinek kívánsága, egy digitális kamera is épp aznap teljesült.
Így Lilla is rögtön felavathatta a tőlünk délelőtt kapott fényképezőgépet.

Patzauer Éva
Budapest, 2007.07.20.

A számítógép a adománya. Köszönjük!

Az egy éves Internet előfizetést a támogatásával teljesítettük. Lilla nevében is köszönjük!



From: **** Katalin Zsófia ****** @ invitel.hu Sent: Friday, July 27, 2007 8:25 AM To: info@csodalampa.hu Subject: *** Lilla

Kedves Éva!

Nagyon szépen köszönjük a beszámolót, igazán remekre sikeredett. Idebent a Tűzoltóságon már mindenkinek megmutogattam a képeket.

Józsi tegnap este összeszerelt egy számítógép asztalt, úgyhogy a mai nap nagy részét Lilla valószínűleg a mellett fogja eltölteni a számítógép, és a Rózsaszín Párduc társaságában.

Sem szóban, sem írásban nem tudjuk kifejezni, mekkora örömet szereztetek a kívánság teljesítésével.

Kérlek, ha én bármiben tudok nektek segíteni, szólj.

Nagyon szépen napot kívánok Nektek.

Üdvözlettel:

****-né *** Zsófia :-)

Archívum


Belépés