Anett (9 éves, Debrecen)

A kívánság utóélete

Anett egyik tavaszi budapesti tartózkodása idején a Mammut üzletközpont egyik

éttermében meglátta Pély Barnát és Galambos Dorinát. Akkor nem mert odamenni hozzájuk, hogy autogramot kérjen. Azóta beteg lett, megoperálták, és édesanyja jóvoltából a Csodalámpa is tudomást szerzett arról, hogy Anett szíve vágya, hogy találkozhasson kedvenceivel.

2006. január 6-án (nem véletlenül) ismét a Mammutban jártak. Édesanyja kérdésére Anett bevallotta, hogy most már oda merne menni Barna és Dorina asztalához egy autogrammért. De erre nem volt szükség, hiszen nem sokkal a vallomás után, már a sztár-pár lakásának ajtajánál csöngettünk. Később egy füzet is előkerült az aláírások számára.

Anett édesanyja elmesélte, hogy leánya rajongása egy unalmas nyári autóúton kezdődött, amikor a kocsiban a United Együttes zenéjét hallgatták. Később a Megasztár produkció műsorsorozatával erősödött rajongása Pély Barna és Dorina iránt.

Barna elmondta, hogy ez az első alkalom, hogy egyetlen személy szeretne vele találkozni. Ezt sokkal jobbnak, közvetlenebbnek tartja, mint amikor egy szervezet kéri fel vendégeskedésre. Ettől eleinte izgatott is volt Dorinával együtt, de hamar feloldódott mindenki. Anettnak nagy élmény volt, hogy segédkezhetett a ház asszonyának a konyhában, és együtt készítették el a kávét.

Anett a következő héten mehet ismét iskolába fél év kihagyása után. Lesz miről mesélnie társainak...

Köszönjük a vendéglátást!

Sulija Anikó
Piacsek István
2006-1-6

 

A kívánság utóélete

Kedves Anikó!

Szeretnék még egyszer köszönetet mondani neked és a Csodalámpának, hogy lehetővé tettétek Anett álmának beteljesülését.

Igaz, elég szótlan volt a Pély Barnáéknál eltöltött órákban, de amint magunk maradtunk, csak úgy dőlt belőle a sok élmény! Úton hazafelé természetesen az énekesektől kapott CD-ket hallgattuk, majd amikor hazaértünk és Anett aludni ment, "Maci" abban a kegyben részesült, hogy "Zsuzsi" Anett imádott babája mellett, aki eddig mindenhova, még a műtőbe is elkísérte, megkapta a főhelyet az ágyban. Természetesen azóta is a macival a kezében jár-kel a lakásban!

Kívánom nektek, hogy minnél több kisgyerek álmát tudjátok teljesíteni a jövőben! Ha segítségetekre lehetünk, keressetek bármikor.

Szívből jövő köszönettel
Anikó (Anett édesanyja)

Debrecen, 2006.01.07.

A kívánság utóélete; 2006. szeptember 9.


A Vasúttörténeti Parkban találkoztunk Anettal és édesanyjával:

Archívum


Belépés