Anna (3 éves, Szentendre)

A kívánság utóélete

Anna tavasszal sokat járt kezelésre, és ilyenkor mindig elvezetett útjuk egy játékbolt előtt. A játékbolt kirakata előtt meg mindig megálltak, és Anna sokáig, vágyakozva nézett egy babaházat, "amiben kemence is van".

Anna állapota javul, ritkábban jár kórházba, de a babaházat nem feledte. A "Katica Játékbolt" kis segítségével most már nem is kell a kirakathoz menni - kívánsága teljesült, bármikor játszhat vele.

Az első délután élményeiről így számolt be Anna édesanyja:

From: ****@euroweb.hu

Sent: Thursday, December 15, 2005 9:40 PM

To: webmester@csodalampa.hu

Subject: Köszönet

Kedves Anikó, István!

Szeretnék köszönetet mondani kislányom, Anna nevében is, a tegnapi látogatásuk alkalmával átadott babaházért.

Miután tőlünk elmentek, Anna a család minden tagját berendelte a gyerekszobába "babázni", beleértve a kissé fáradtan hazaérkezett apukáját is. Először megtaláltuk a nem kicsi babaház számára a legmegfelelőbb helyet, ami természetesen az Anna ágya mellett volt, utána a testvérével közösen berendezték a szobákat.  Anna mindenkinek kiosztott egy-egy babát (a méret nem számított) és mindenki a babaház köré ült és játszott. Aztán amikor már lefekvéshez készülődtek, Anna megállt a babaház előtt és egy "jó éjt" puszit  nyomott a háztetőre... Azt hiszem ez önmagáért beszél.

Szeretném még egyszer megköszönni, hogy ilyen hamar teljesítették Anna kívánságát és kívánok Önöknek és minden "Csodalámpásnak" nagyon Boldog, Békés Új Esztendőt!

Köszönettel
Hajnalka

Sulija Anikó
Piacsek István
koordinátorok
2005.12.14.


A közelgő húsvétra levelet kapunk Annáéktól:

From: ****@euroweb.hu

Sent: 2006. április 12. 15:38

To: webmester@csodalampa.hu

Subject: anna

Kedves Anikó, István!

A közelgő Húsvét alakalmából szeretnék Önöknek és minden "Csodalámpásnak" kellemes Ünnepet kívánni.

Megragadnám az alkalmat és küldenék két képet Annáról, akinél változatlanul a babaház az első számú kedvenc. Eredményei javulgatnak, kedélyállapota viszont továbbra is kiváló, már csak 3-4 hetente járunk kontrollvizsgálatra.

Kívánom, hogy a jövőben is nagyon sok gyereknek tudjanak hasonló Örömet szerezni mint Nekünk.

Üdvözlettel
Hajnalka

Archívum


Belépés