LÉNA (7 éves, BUDAPEST)


Léna azt kívánta a Csodalámpától, hogy találkozhasson kedvenc zenekara tagjaival. Családjával több, mint 200 kilométert utazott azért, hogy találkozhasson a Delta együttes tagjaival. Nagy rajongója, sokat hallgatják otthon a zenéjüket. Nagyon izgatottan várta a napot, amikor végre találkozhat velük. A zenekar tagjai az öltözőjükben fogadtak minket. Léna a betegsége óta nagyon visszahúzódó kislány lett, de szemében ott volt a csillogás, öröm, izgatottság, hogy élőben közelről találkozhat kedvenceivel. Az együttes tagjai folyamatosan oldották a hangulatot.

Külön ajándékkal és koncerttel készültek. Több, mint egy órán keresztül voltunk az öltözőben. Meglepetésként még Tarcsi Zoltán Jolly is beköszönt Lénához, ami külön nagy élmény és öröm volt számára. A nagy találkozás után természetesen a fellépésen is részt vettünk. Annak ellenére, hogy a koncert késő este kezdődött, Léna végig ott maradt. Nagyon nagy élmény volt számára.

A Delta zenekar tagjainak külön köszönet jár azért a fogadtatásért, hangulatért, amit Léna kedvéért teremtettek. Minden tiszteletem a hozzáállásukért, azért, hogy teljesítették és valóra váltották egy beteg kisgyermek álmát.

/ 4





Köszönjük Gégény Sándornak, a Delta zenekar tagjainak és magántámogatóinknak a segítségét,
mellyel valóra válthattuk Léna álmát!


Landek Balázsné
kívánság-koordinátor
Nagykanizsa, 2023.10.14.

Archívum


Belépés