CSENGE (15, MÁRKÓ)

Csenge szakácsnak készül, egy veszprémi gimnáziumban tanul főzést és turizmust. Az volt az álma, hogy találkozzon a szupersztár séffel, Gordon Ramsay-vel.

Gordon Ramsay éttermei 17 Michelin csillagot gyűjtöttek be eddigi pályafutása során, köztük a londoni Gordon Remsay étterem hármat szerzett 2001 óta.

Ramsay szívélyesen beleegyezett abba, hogy találkozzon Csengével, és meghívta őt az Egyesült Államokban óriási sikert aratott Next Level Chef sorozat forgatására. A forgatás a Dublinhoz közeli Ashford Stúdióban zajlik, így Csenge életében először repülőre szállt, hogy Írországba utazzon a találkozóra.

A látogatása igazán izgalmas volt!

Megengedték Csengének, hogy leüljön a díszlet szélére, és egészen közelről, személyesen nézhesse, hogyan értékelte a főzőverseny zsűrije a három csapat által elkészített ételeket, és hogyan választotta ki a többi kilenc versenyző legjobb ételét. Közel fél órán keresztül követhette, ahogy a show forgatása zajlott, ahogy a szakmai, a közösségi média és az amatőr séfek hallgatták a három zsűritagot, Gordon Ramsayt, Nyesha Arringtont és Richard Blaist, amint azok a teljesítményüket értékelték.

Megnézhette a három különböző emeleten található három konyha lenyűgöző berendezését is, amelyek mindegyike más-más kifinomult stílust képviselt.

A forgatás végeztével Ramsay, a zsűri másik két tagjával együtt szeretettel üdvözölte Csengét. Ramsay a terveiről kérdezte Csengét és arról, hogy milyen ételeket szeret a legjobban főzni és megosztotta vele a magyarországi látogatásakor szerzett szép emlékeit, melynek során igazán élvezte az ételeket és a borokat. Ajándékokat is cseréltek. Csenge egy szakácskötényt kapott, a világhírű szakács aláírásával. Búcsúzáskor melegen megölelte Csengét, aki szárnyalt a boldogságtól.

/ 3




Ramsay asszisztense, Laura Giarusso asszony, aki kollégáival oly kedvesen megszervezte a látogatást, a kulisszák mögül is megmutatta neki a díszletet és a vezérlőtermet, ahol számos kamera munkáját koordinálták.

Mr. Padraig Humby, az ashfordi Chester Beatty Inn tulajdonosa olyan kedves volt, hogy elhozta Csengét a repülőtérről, és elvitte a stúdióba, valamint a szomszédos Wicklow-ba.

Csodálatos élmény, egy életre szóló emlék volt Csengének!

Őszinte köszönetünket fejezzük ki Gordon Ramsay úrnak kedvességéért, valamint az Intrum Zrt, a Kühne+Nagel Kft., a Plazmaszolgálat Kft. vezetésének és magántámogatóinknak, akik valóra váltották Csenge álmát.



Horvai András
kívánság-koordinátor
Ashford (Wicklow), 2023. október 03.

Archívum


Belépés