LEONARD RAJMUND (6 éves, PÉTERVÁSÁRA)Leonard Rajmund egy bájos 6 éves kicsi fiú. Nagyon kedves, kiegyensúlyozott gyermek. Inkább a szabadban szeret játszani, de ahogy bekerült a kórházba, onnantól fogva nagyon kevés időt tudott a kertben játszani, szaladgálni. Leonard szeret meséket is nézni, de sajnos a kórházban csak az édesanyja telefonjáról tud netezni, viszont arra a telefonra nem sok mesét lehet letölteni.

Mivel még elég sok időt kell Leónak kórházban töltenie azért nagyon szeretett volna egy tabletet, hogy kellemesebben teljenek a kórházban töltött napok, hetek. Nézhessen meséket, hallgathasson zenét, - mert azt is szereti - és játszhasson a kedvenc NET-es játékaival. Ezen kívül láthassa és beszélhessen az otthon maradt tesókkal és az apukájával. Leo szerint mindezekre a dolgokra nagyon jó lehet egy tablet! Ezért a Csodalámpa Dzsinnjétől kért is egyet.

Kicsi Leo!
A Te kérésedet is meghallotta és teljesítette is a Dzsinn! Azt kívánjuk, hogy légy mindig ilyen vidám és mosolygós, és gyógyulj meg minél hamarabb!


Köszönjük a Hesse Trade Kft. ismételt támogatását, mellyel valóra válthattuk a kisfiú vágyát.


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság koordinátor
Miskolc, 2023.09.11.

Archívum


Belépés