LILLA ÉVA (5 éves, GÖDRE)



Lilla nagyon szeret énekelni, szívesen szerepel is, így egy különleges kívánsággal fordult a Csodalámpához. Azt kérte, hogy a Unique együttes profi zenészeivel közösen készítsenek egy saját dalt neki, amit persze fel is énekelne egy stúdióban az együttes énekesnőjével, Völgyesi Gabival. Gabi rögtön igent mondott a felkérésre, és még Lilla 6. születésnapja előtt sort kerítettünk erre az egyedi kívánságteljesítésre.

Gabi, Eszter és Ádám már előre dolgoztak, így érkezésünkkor a dalszöveg és a zenei alap is nagyjából készen volt. Mielőtt belevágtak volna a „munkába”, Lilla bemutatta, hogy nem csak a zenében tehetséges, hanem ügyesen tud bukfencezni, spárgázni és hídba lemenni, majd egy kicsit zongorázott és a dobot sem hagyhatta ki. Elmesélte, hogy zeneiskolában fog szeptembertől tanulni. Ezek után elkezdték a hangszálakat bemelegíteni, és Gabi elénekelte Lillának, nagyjából hogy fog hangzani a dal. Miközben a szöveget finomították, az örökmozgó kislány pörgött, forgott, majd egyszer csak elkezdte sorolni, hogy melyik sorban mit kellene módosítani a dalszövegen.

Amikor véglegesítették a szöveget, dallamot, ritmust, Lilla, mint egy profi énekes, kiküldött minket a szüleivel, testvérével a stúdióból, hogy teljes csendben készülhessen a felvétel. Pár perc alatt felénekelte Lilla a saját részét, már csak az utómunkák voltak hátra. Amint az a kisfilmben is hallható, egy igazi sláger készült ezen a délelőttön.






Köszönjük a Danubius Hotels Group-nak, hogy a Danubius Hotel Arena szállodában 2 éjszakára szállást és reggelit biztosítottak Lillának és családjának, valamint a Henkel Magyarország Kft.-nek, hogy segítségükkel teljesülhetett Lilla nagy álma!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023. 08.10.


Köszönő emailt kaptunk Lilláéktól:

Kedves Éva és Bea!

Ezúton is nagyon szeretném megköszönni Lilla és az egész családom nevében azt a sok kedvességet, és segítséget, amit kaptunk, hogy Lilla kívánsága teljesüljön, igazán nagyon hálásak vagyunk mindenért. Lilla már nagyon várta, hogy mehessen találkozni Gabival és énekelhessen, mindennap emlegette, szerintem mindenkinek elújságolta, akivel találkozott, és számolgatta, hogy hány napot kell még aludnia addig, amíg Gabival találkozhat. Már előre is nagyon büszke volt rá, hogy lesz egy saját dala.

A szállásunk is nagyon szuper volt, köszönjük szépen a segítséget ebben is, illetve a Danubius Hotelnek is, hogy lehetővé tették, hogy ezt a pár napot ott tölthessük. Szuper szobáink voltak, finomakat ettünk, a gyerekek nem is nagyon akartak kiköltözni, még simán maradtak volna, annyira jól érezték magukat. És szuper volt így, hogy összenyitható szobákban voltunk, külön a gyerekek és mi, azt kifejezetten élvezték, hogy ott is ilyen önállóan lehettek.

A találkozás a Unique együttessel meg egyenesen fantasztikus volt, Gabi, Ádám és Eszter is nagyon kedves és türelmes volt, és valamennyien végtelenül profik. Lillának nagyon tetszett az egész stúdiózás, nagyon megszerette Gabiékat. Igaz, az éneklésnél nem a teljes dalt Lilla énekelte fel, mivel ott a helyszínen annyi sok élmény érte hirtelen, hogy mindent meg kellett vizslatnia, és tornabemutatón át hangszer-próbálásokon keresztül minden is volt, így tulajdonképp a dal jó részét Gabi énekelte, Lilla pedig a refrént, de nagyon szuperül sikerült így is. Természetesen mire kijöttünk a stúdióból, már magától énekelte a dalocskát. Maga a dallam és a szöveg is profi és nagyon tetszik mindannyiunknak, igazán fantasztikus munkát végeztek Gabiék és Eszter, amellett, hogy végig tüneményesek voltak Lillával.



A Budapesten eltöltött napok többi része is egyébként fantasztikusan sikerült, igyekeztünk ezt a néhány napot tartalmasan olyan programokkal eltölteni, amik Lilla számára izgalmasak és érdekesek, így beutaztuk a várost, metróztunk, siklóztunk, sétáltunk a várnegyedben, és természetesen játszóházba is el kellett menjünk.

Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent.

Köszönettel és üdvözlettel: G………. Éva

Archívum


Belépés