GERGŐ (11, GYÖMRŐ)



Gergő nagy álma volt, hogy közelről láthassa az augusztus 20-i tűzijátékot. Álma a Csodalámpa Alapítvány és a Budapest Marriott Hotel segítségével valóra vált.

Este 7 órára érkezett meg a szüleivel és a kishúgával a Marriott szálló előcsarnokába, ahol már várták és azonnal bevezették a családot a szálloda éttermébe. A fantasztikus panorámás, Dunára néző ablaknál kaptak helyet.

A szálloda vezetősége egy svédasztalos vacsorára is meghívta a családot, hogy minél kellemesebben teljen a várakozás. A menüben szerepelt minden, mi szem szájnak ingere, így ezt a lehetőséget ki is használták, mert igyekeztek minden finomságot megkóstolni. Egy fiatal pincér leste a kívánságokat, rendszeresen megjelent az asztalnál, hogy mit kérnek, mit hozzon, mivel „kényeztetheti” a családot. Aztán amikor már szinte semmi sem fért a gyerekekbe, egyszer csak lekapcsolták a villanyokat és megkezdődött a várva várt tűzijáték.

Gergő ámulva nézte a színes fényeket, a gyönyörű formákat kiadó robbanásokat, a fényfestést, a lézershowt. Hangos volt a petárdák durranása, de ez őt egy cseppet sem zavarta, csak nézte, nézte a fényes robbanásokat.
Teljesült az álma és boldogan feledkezett bele a színes formákba. Lesz mit mesélni az iskolában majd szeptember elején...

Köszönjük a Budapest Marriott Szálloda vezetőségének, Arne Klehn úrnak és kollegáinak Budapest Marriott Hotel nagylelkű támogatását, mellyel való válthattuk Gergő álmát.




Solti Ferencné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.08.20.

Archívum


Belépés