PANNA (8, VÁC)

Panna kedvenc meséje a Rumini, és nagy álma volt, hogy ő is úgy hajózhasson, mint kedvenc mesehőse… és persze matróz szeretett volna lenni egy időre.

Egy igazi júliusi nyári nap délelőttje volt, amikor a kenesei Hotel Marina Port szálloda recepcióján találkoztam Pannával és családjával, valamint régi támogatónkkal, aki készen állt arra, hogy megvalósítsa a nagylány álmát és elvigye a családot egy pár órás vitorlás túrára.

Panna és húgocskája már nagyon izgatottak voltak, de még mielőtt felléptek volna a fedélzetre, még volt arra is egy kis idő, hogy kipróbálják a szálloda kertjében lévő gyermekjátszótér néhány eszközét.

Mivel a hotel felajánlott a család számára egy kétnapos ott tartózkodási lehetőséget, így a többi programra és a környék felfedezésére még bőven volt idő a vitorlázás után.

A lányok kíváncsian „vették birtokba” a hajót és néztek körbe kívül és belül. Egy kis előkészület után már ki is futott velük vitorlás.

/ 3




Reméljük nagy élményt tudtunk szerezni Pannának és családjának, és még hosszú időn keresztül fogják a szép balatoni emlékeket felidézni.

Köszönjük a segítséget magánadományozóinknak, köztük Attilának és Vikinek, valamint a kenesei Hotel Marina-Port**** nagylelkű felajánlását, mellyel teljesíthettük Panna kívánságát.


Mocsonoky Andrea
kívánság koordinátor
Kenese, 2023.07.07.

Archívum


Belépés