KINGA (14 éves, Hódmezővásárhely)


Kinga most végezte a 8. osztályt, vidám, kedves gyerek. Sokat betegeskedett az elmúlt időszakban, így szeretett volna kicsit kikapcsolni, pihenni.

Kívánsága tengerparti pihenés volt, lehetőleg repülővel utazva. Álma teljesült, Máltára repülhetett.
Már a repülőtéri indulás is különleges volt, VIP vendégként szállhatott be a gépbe és a pilótafülkébe is bemehetett.
Máltára érkezve örömmel foglalta el a hotel csodás, tengerre néző szobáját. Az ott töltött pár nap alatt kirándulást tett Málta fővárosába, Vallettába és egy csodás kis halászfaluba, Marsaxlokkba is.
A hotel medencéjében volt alkalma úszni, majd pihenhetett a napágyakon. Finom szállodai reggeli, esti vacsorák a közeli kis városban, igazi kikapcsolódás volt számára.

A ráadás egy élményúszás volt delfinnel, ami a helyi vízipark programjának részeként valósult meg. Speciális ruhába beöltözve mehetett be Kinga a medencébe, ahol a delfinnel találkozott. A víziparkban delfin show, papagáj bemutató is volt, így az a nap is csodás élményeket adott neki.
Késő éjszakai repülő út volt hazafelé, de remélhetőleg életre szóló élményekkel érkezett otthonába.





Kinga nevében is hálásan köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Zrt.-nek, Jonathan Pace és Carl Galea uraknak, valamint a Radisson Blu Resort Malta St. Julian’s Hotel dolgozóinak, a Groupama Biztosító ZRt.-nek, az IBIS Styles Budapest Airport-nak, a Corinthia Hotel Budapest vendégeinek, valamint magántámogatóinknak, Szilviának és Balázsnak, hogy egy újabb álmot válthattunk valóra!



upload:Beszamolok/letoltes_1_.jpg

Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Málta, 2023.06.24.

Archívum


Belépés